BUNICI, PROTEJAŢI-VĂ RINICHII !

Campania specială a lunii decembrie la Policlinica Providenţa pentru pensionarii cu venituri până în 500 de lei sau cei fără venituri

În perioada 02-22 decembrie 2016, Policlinica Providenţa, vine în sprijinul persoanelor vârstnice (de altfel cei cu incidenţa cea mai mare în bolile cronice de rinichi) cu un ajutor constând într-o evaluare gratuită, printr-un pachet special ce va conţine:

·        Un set de analize (hemoleucogramă, uree, creatinină, acid uric şi sumar de urină).

·        O consultaţie la medical specialist nefrolog (Dr. Ştefan Alina)

Acest pachet, în totalitate gratuit, se adresează persoanelor peste 60 de ani, pensionari sau fără venituri,  şi va fi posibil pe baza unei programări prealabile, în limita locurilor disponibile.

„ Ştiaţi că unul din 10 oameni suferă de o afecţiune a rinichiului şi milioane de oameni mor ca urmare a complicaţiilor cauzate de bolile de rinichi? Diagnosticată la timp, boala cronică de rinichi poate fi tratată, reducându-se astfel riscul complicaţiilor şi numărul deceselor cauzate de aceasta.

Dacă răspunsul Dumneavoastră este DA la una din întrebările:

-Aveţi tensiune arterială?

-Suferiţi de diabet?

-Sunteţi supraponderal?

-Aveţi în familie cazuri de boli de rinichi?

vă aşteptăm la Policlinica Providenţa pentru a verifica sănătatea rinichilor Dumneavoastră” a subliniat Dr. Ştefan Alina  Aspazia – medic specialist nefrolog.

Programările se pot face la sediul Policlinicii Providenţa, din B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr 10, sau la telefon 0232.215940.