Iubiți-vă viața, la Spitalul Providența

O simplă senzație de oboseală sau o stare de amețeală pot fi semne ale unor afecțiuni mult mai complexe. O evaluare generală a stării de sănătate ne poate salva viața într-un moment în care nici nu ne-am gândit, poate, că există riscul să o pierdem. Pentru a preveni, mai ales, o boală cronică sau gravă, dar și pentru a o trata, acolo unde este cazul, „Spitalul Providența” vine în întâmpinarea pacienților cu Pachetul Medicină Internă. Mai multe detalii despre acest pachet ne oferă în interviul de mai jos dr. Eugen Gazzi, medic specialist Medicină Internă în cadrul Spitalului „Providența”.

- Cărei categorii de pacienți este recomandat pachetul Medicină Internă?
- Pachetul este recomandat pentru pacienţii care au anumite afecţiuni ale sistemelor cardio-vascular, respirator, digestiv, renal, sanguin, osteo- articular, muscular sau au boli metabolice.

Pot fi pacienţi cu o singură patologie sau cu multiple comorbidități. Pachetul poate fi accesat de pacienţi tineri sau mai vârstnici, de pacienţi care vor să facă o evaluare generală a stării de sănătate sau vor să prevină eventuale boli la care sunt predispuşi.

-  De ce este avantajos acest pachet?

- Recomandăm pachetul în această formă pentru că oferă atât posibilitatea unei abordări generale a patologiei existente şi a tratamentului, cât şi posibilitatea unei abordări profesioniste în prevenţia apariţiei unor noi boli sau a complicaţiilor.

- Care este parcursul pacientului, odată achiziționat pachetul?

- Pacientul va efectua analize medicale şi alte investigaţii paraclinice specifice. Rezultatele vor fi interpretate în mod personalizat de către medicul care va oferi consultul de specialitate.

- Din serviciile efectuate deja, conform acestui pachet, ce afecțiuni mai importante ați descoperit?

- Pot fi descoperite afecţiuni noi precum anemie sau alte deficienţe minerale, tulburări ale metabolismelor glucidic, lipidic, afecţiuni cardio-vasculare, digestive, renale, pulmonare şi multe altele.

- Ce ați recomanda pacienților, ca reguli generale, ce să facă sau să nu facă?

- Să vină nemâncaţi cu cel puţin 8-10 ore înainte de a se recolta analizele, să aducă absolut toate documentele medicale deţinute, indiferent dacă ei consideră că sunt relevante sau nu pentru consultaţie, să aducă tratamentul pe care îl urmează la domiciliu, să vină cu inima deschisă, cu încredere şi cu răbdare.

***

Mai multe detalii despre Pachetul de Medicină Internă al Spitalului „Providența” și despre analizele și investigațiile incluse puteți găsi aici:

http://www.providentamedical.ro/pachet-medicina-interna/pachete-medicina-interna

Accesarea serviciilor se face cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232 241 271 / 0730 230 030, pe email la programari.spital@providentamedical.ro sau la sediul Spitalului „Providența”, Șoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași.

Pachetele includ consultație de specialitate, analize și/sau investigații și un plan de tratament recomandat de medicul curant. Pacienții care achiziționează unul dintre pachete beneficiază de...