Morfologie fetală la cel mai mic preţ din Iaşi, la Policlinica Providenţa

Policlinica Providența vine în sprijinul pacientelor însărcinate și realizează morfologii fetale la cel mai mic preț din Iași: 200 de lei, începând cu data de 01 aprilie 2017.

Cu ajutorul unui ecograf nou, Voluson 3D și 4D, acum se pot face noi evaluări, fiind posibilă vizualizarea cu acuratețe a detaliilor de anatomie fetală. Cel mai important examen morfologic este recomandat a fi efectuat între săptămânile 21 și 24 de sarcină.

Mai multe informații despre acest tip de ecografie ne oferă domnișoara dr. Monica Titianu, medic primar Obstetrică-Ginecologie la Policlinica Providența:

”Prin examenul morfologic de trimestrul II (ecografie de nivel II-B) se efectuează biometria fetală şi se vizualizează în detaliu anatomia fetală. Se notează localizarea placentei, anomaliile de cordon sau lichid amniotic. La acest moment se apreciază riscul de naştere prematură prin măsurarea lungimii colului uterin.

Ecografia fetală identifică doar malformațiile cu expresie imagistică la momentul examinării. Este posibilă uneori reexaminarea pacientei pentru completarea morfologiei dacă la examenul inițial fătul nu a stat într-o poziție favorabilă și nu au putut fi vizualizate detalii anatomice importante”.

Programări pentru examenul de morfologie fetală realizat de dr. Monica Titianu și dr. Minodora Diaconu, medici primari Obstetrică – Ginecologie în cadrul Policlinicii Providența, se pot face la unul dintre numerele de telefon 0232215940, 0729292897 sau prin e-mail la adresa:  programari.policlinica@providentamedical.ro.