O vizită la nutriţionist, din dragoste pentru copil

Grija pentru sănătate a condus-o pe doamna Lăcrămioara la Spitalul „Providența”, prima vizită având loc în urmă cu doi ani. Plăcut impresionată de îngrijirea medicală, dar şi datorită preocupării pentru bunăstarea familiei, pacienta a revenit frecvent pentru diverse investigaţii, analize și chiar pentru o intervenție chirurgicală.

Ultima vizită a fost la cabinetul medicului nutriționist. Ajunsesem la 135 de kilograme și mi s-a părut foarte mult. Eu am probleme cu glanda tiroidă, iar odată cu apropierea de vârsta de 50 de ani au apărut şi alte schimbări în organism. Am decis că am nevoie de ajutor specializat şi am apelat la doamna doctor, să slăbesc într-un mod sănătos, echilibrat”, a explicat doamna Lăcrămioara.

Pacienta ambiţioasă are un băieţel minunat de 10 ani, așa că motivul principal pentru care a început să țină un regim a fost acela că își dorește să îl vadă mare. „Nici nu mai speram că o să nasc, a fost ultima șansă, iar acum, când văd că am probleme de sănătate, fac tot ce se poate pentru a fi bine, să fiu cât mai mult lângă el”, a adăugat doamna Lăcrămioara.

De când a ales Pachetul de Nutriție de la Spitalul „Providența”, doamna Lăcrămioara are în meniul ei mâncare preponderent fiartă sau pregătită pe grătar. „Nu mi s-a părut greu, pentru că eu oricum nu mâncam mult. I-am spus și doamnei doctor că eu nu pot mânca două feluri de mâncare la o masă, mai ales pentru că am un metabolism mai lent. Am venit săptămânal la control, am slăbit într-o lună patru kilograme și respect regimul în continuare”, a menţionat încrezătoare.

Unul dintre lucrurile care au ajutat-o în tot acest parcurs a fost relația cu medicul și ceilalți angajați ai unității medicale, după cum a mărturisit. „Îmi place atmosfera din Spital pentru că tot personalul vorbește foarte frumos, e ceva extraordinar. Când vii undeva și nu știi nimic,  faptul că poţi găsi persoane care să îţi explice și să aibă grijă de tine, e fantastic. M-am simţit înțeleasă,  am fost întrebată ce mi-aş dori, dacă pot să respect recomandările. Pentru mine chiar e o experiență plăcută și de aceea tot aleg să vin, pentru că am încredere. Și am recomandat tot timpul spitalul, le explic celor apropiați și cei care au fost au confirmat că, într-adevăr, e ceva deosebit”, a precizat doamna Lăcrămioara. După cei 30 de ani lucrați într-o cofetărie, pacienta își dorește ca, după ce va reduce numărul kilogramelor, să revină în colectiv, printre prieteni.

Mai multe detalii despre Pachetul de Nutriție al Spitalului „Providența” și despre analizele și investigațiile incluse puteți găsi aici: http://www.providentamedical.ro/pachet-nutritie/pachet-nutritie

Accesarea serviciilor se face cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232 241 271 / 0730 230 030, pe email la programari.spital@providentamedical.ro sau la sediul Spitalului „Providența”, Șoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași.

Analize Laborator Cu REDUCERE 20% faţă de preţul de listă      Investigații și consultații medicale            ...