”Hai să stăm de vorbă!”

Cu ocazia  Zilei Mondiale a Sănătății, marcată în acest an pe data de 7 aprilie și dedicată depresiei, Policlinica Providența organizează o nouă campanie, în perioada 1 – 15 aprilie. Intitulată ”Hai să stăm de vorbă!”, aceasta se adresează tinerilor cu vârste între 18 și 29 de ani și are scopul de a-i ajuta pe aceștia să primească ajutor specializat, pentru a depăși afecțiunea.

Astfel, persoanele asigurate vor beneficia, cu programare prealabilă, de consultații gratuite, cu bilet de trimitere, iar persoanele neasigurate vor primi o reducere de 50% la prima consultație.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, a vorbi cu cineva în care avem încredere poate fi primul pas pentru recuperarea din depresie.

Consultațiile vor fi acordate de doamnele doctor Cristina Văideanu și Mihaela Miron, medici primari Psihiatrie în cadrul Policlinicii Providența.

Pentru a beneficia de campanie, vă rugăm să vă programați la unul dintre numerele de telefon 0232 215 940 / 0729 292 897 sau prin e-mail la adresa programari.policlinica@providentamedical.ro